Բաղադրիչներ

  1. Ժելատին – 3 ճ/գ
  2. Ջուր – 1 ճ/գ
  3. Թթվասեր – 0.5 լ
  4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
  5. Վանիլին
  6. Բանան կամ կիվի

Պատրաստման եղանակը

  1. Ժելատինը լուծել ջրի մեջ:
  2. Թթվասերը խառնել շաքարավազի և վանիլինի հետ:
  3. Ժելատինը դնել կրակի վրա, բայց չեռացնել: Այնուհետև ավելացնել թթվասերը՝ անընդհատ խառնելով:
  4. Տարայի մեջ շարել կտրատված բանանները, լցնել թթվասերային զանգվածը և դնել սառնարանը:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել