Բաղադրիչներ
- շոկոլադ - 100գ
- կաթ - 200գ
- գինի - 1 շիշ
- դարչինի ձողիկ - 1 հատ
- մեխակ - 2 հատ
- հատիկով պղպեղ - 5 հատիկ
Պատրաստման եղանակը
- Գինին լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել բոլոր համեմունքները, եփել այնքան մինչև, որ մնա գինու 1/3ը, հանել բոլոր համեմունքները։
- Քերել շոկոլադը։
- Կաթը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել շոկոլադը։
- Խառնելով լցնել գինին։
- Անմիջապես մատուցել։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել