Բաղադրիչներ
  • շոկոլադ - 100գ
  • կաթ - 200գ
  • գինի - 1 շիշ
  • դարչինի ձողիկ - 1 հատ
  • մեխակ - 2 հատ
  • հատիկով պղպեղ - 5 հատիկ

Պատրաստման եղանակը

  • Գինին լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել բոլոր համեմունքները, եփել այնքան մինչև, որ մնա գինու 1/3ը, հանել բոլոր համեմունքները։
  • Քերել շոկոլադը։
  • Կաթը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել շոկոլադը։
  • Խառնելով լցնել գինին։
  • Անմիջապես մատուցել։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել