Բաղադրիչներ

  • հավի կրծքամիս - 1 կգ․
  • գազար - 4 հատ
  • լոլիկ - 4 հատ
  • կարմիր և կանաչ պղպեղ - 2-ական
  • պղպեղի մածուկ - 1 ճ․գ․
  • պանիր - 250 գր․
  • կետչուպ
  • աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  • Հավի կրծքամիսը եփել , մանրացնել ։
  • Գազարը մաքրել , անցկացնել քերիչով , լոլիկները և պղպեղները շատ մանր կտրտել։
  • Այս բոլորը խառնել և եփել , ավելացնել պղպեղի մածուկը , աղ անել ։
  • Ստացված զանգվածը խառնել հավի կրծքամսին։
  • Ստացված լցոնից 1 ճ․գ․ դնել նրբաբլիթի վրա , փաթեթել և շարել յուղած տապակի մեջ , վրան քսել կետչուպ , մի քիչ քերած պանիր շաղ տալ և 10 րոպե դնել ջեռոցը , 200 C ջերմաստիճանի տակ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել