Բաղադրիչներ

  1. Հավ – 500 գ
  2. Նարինջ – 1 հատ
  3. Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ
  4. Կարմիր աղացած պղպեղ – 1/2 թ/գ
  5. Սխտոր – 3 ատամիկ
  6. Զիրա – 1 պտղունց
  7. Արևածաղկի ձեթ – 2 ճ/գ
  8. Աղ – 1.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Լավ լվանալ նարինջը, չորացնել և կեղևազրկել:
  2. Քամել հյութը և ավելացնել սոյայի սոուսը, համեմունքները, աղացած սխտորը, աղը և ձեթը:
  3. Լցնել հավի վրա և թողնել, որ մարինացվի 3 ժամ կամ ամբողջ գիշեր:
  4. Հետո տեղավորել տապակի մեջ:
  5. Պատրաստել 40 րոպե, 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել