Ինչպես պատրաստել փափուկ և անուշահամ բուլկի

Ձուն և շաքարավազը հարել, ավելացնել ձեթը, աղը, այնուհետև գոլ կաթը, ապա դրոժ, վերջում ալյուր:

Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք փափուկ և անուշահամ բուլկի

ձու  ձու - 1 հատ

շաքարավազ  շաքարավազ - 1.5 թեյի բաժակ

կաթ  կաթ - 1 լիտր

խմորիչ  խմորիչ - 7 գրամ

ձեթ  ձեթ - 0.5 թեյի բաժակ

աղ  աղ - 1 ptxunc

ալյուր  ալյուր

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել