Ինչպես պատրաստել ֆրանսիական պիցցա
Լոշիկը դնել տապակի վրա, բուսայուղ քսել: Պանրի մի մասը քերել, լցնել խմորի վրա: Սոխը կտրատել, սոխեռած անել, ավելացնել կտրատած սունկը, աղ, պղպեղ անել, տապակել այնքան ժամանակ, քանի դեռ հեղուկ մաս կա թավայի մեջ: Զանգվածը լցնել պանրի վրա: Կանաչեղենը կտրատել, լցնել սունկի վրա: Լոլիկը շերտատել, շերտերով ծածկել սունկը: Վրան կրկին քերած պանիր լցնել և դնել տաք ջեռոցի մեջ: 190 աստիճանում 35-45 րոպե թողնելուց հետո հանել, կտրատել, մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ֆրանսիական պիցցա
սև պղպեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել