Բաղադրիչներ
1. Կաղամբ – 300 գ
2. Լոլիկ – 4 հատ
3. Պինդ պանիր – 150 գ
4. Կանաչի (սամիթ, մաղադանոս) – 50 գ
5. Աղ
6. Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
1. Կաղամբը մանր կտրատել, աղ ավելացնել, որպեսզի հյութը դուրս տա:
2. Լոլիկները և կանաչիները կտրատել:
3. Պանիրը անցկացնել քերիչով:
4. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, խառնել և ավելացնել մայոնեզը:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել