Բաղադրիչներ
1. Հնդկաձավար
2. Սոխ
3. Աղացած միս
4. Գազար
5. Տոմատի մածուկ
6. Արգանակ
7. Սխտոր
8. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հնդկաձավարը թրջել, չորացնել յուղապատ տապակի մեջ:
2. Տապակել կտրատված սոխը, աղացած միսը և քերիչով անցկացված գազարը: Ավելացնել տոմատի մածուկ, խառնել:
3. Զանգվածին ավելացնել հնդկաձավարը, լցնել արգանակը. հնդկաձավարը պետք է մի փոքր ծածկվի ջրով: Համեմել աղով: Շոգեխաշել ցածր կրակի վրա:
4. Պատրաստի հնդկաձավարին ավելացնել մանր կտրատված սխտորը, խառնել:
5. Կարելի է ավելացնել սև պղպեղ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել