Բաղադրիչներ

1. Հնդկաձավար
2. Սոխ
3. Աղացած միս
4. Գազար
5. Տոմատի մածուկ
6. Արգանակ
7. Սխտոր
8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հնդկաձավարը թրջել, չորացնել յուղապատ տապակի մեջ:

2. Տապակել կտրատված սոխը, աղացած միսը և քերիչով անցկացված գազարը: Ավելացնել տոմատի մածուկ, խառնել:

3. Զանգվածին ավելացնել հնդկաձավարը, լցնել արգանակը. հնդկաձավարը պետք է մի փոքր ծածկվի ջրով: Համեմել աղով: Շոգեխաշել ցածր կրակի վրա:

4. Պատրաստի հնդկաձավարին ավելացնել մանր կտրատված սխտորը, խառնել:

5. Կարելի է ավելացնել սև պղպեղ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել