Բաղադրիչներ
1. Բրոկոլի – 500 գ
2. Կանաչ ձիթապտուղ – 150 գ
3. Քաղցր պղպեղ – 1 հատ
4. Քացախ – 2 ճ/գ
5. Ձիթայուղ – 20 մլ
6. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Բրոկոլին բաժանել ծաղկափնջերի, լցնել եռացող ջրի մեջ և եփել 1 րոպե:
2. Այնուհետև հանել ծաղկակաղամբը և լցնել սառը ջրի մեջ: 5 րոպե անց քամել:
3. Մինչ բրոկոլին սառչում է, կտրատել պղպեղը:
4. Սոուսի համար ձիթայուղը խառնել քացախի և աղի հետ:
5. Բոլոր բաղադրիչները լցնել խորը տարայի մեջ, լցնել պատրաստի սոուսը և խառնել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել