Ներկայացնում ենք փակոցի հրաշալի տարբերակ, որը կուրախացնի բոլորին:

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

  • 700գ ծաղկակաղամբ
  • 100գ բուլղարական պղպեղ
  • 40գ սոխ
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 2 դափնետերև
  • 12 հատիկավոր սև պղպեղ
  • 2թ.գ. աղ
  • 4թ.գ. շաքարավազ
  • 2ճ.գ. 9%քացախ
  • 500մլ ջուր

Картинки по запросу маринованная цветная капуста

Պատրաստման եղանակ.

Առաջին հերթին անհրաժեշտ է ստերիլիզացնել բանկաները և լվանալ բանջարեղենը:

Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ դնել հատիկավոր պղպեղը, դափնետերևը, սխտորի պճեղները և 2-3 կտոր սոխ:

Սերմերից ազատել բուլղարական պղպեղը: Կտրատել և դնել բանկայի մեջ:

Ծաղկակաղամբը բաժանել մանր կտորների և դնել բանկաների մեջ:

Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ եռման ջուր լցնել և ծածկել կափարիչով: Թողնել 15 րոպե:

Այնուհետև ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, հասցնել եռման աստիճանի, ավելացնել աղն ու շաքարավազը: Խառնել՝ մինչ լուծվելը: Ավելացնել քացախը, խառնել և լցնել բանկաների մեջ: Ջուրը պիտի հասնի մինչ բանկայի եզրերը՝ ոչ պակաս:

Փակել բանկաները և շուռ տալ, ծածկել, թողնել այդ վիճակում՝ մինչ լիրաժեք սառելը:

Картинки по запросу маринованная цветная капуста с перцем

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել