Ինչպես պատրաստել չևապչիչի հարավսլավական
Միսը լվանալ, աղալ, աղ, պղպեղ ցանել, լավ խառնել: Մսից վերցնել մի բուռ, պատառաքաղի պոչի վրա ծեփելով կոտլետի ձև տալ, հետո հանել զգուշությամբ: Կստացվի դատարկ միջուկով կոտլետ: Սոխն ու լոլիկը օղակ-օղակ կտրատել, սխտորն ու կանաչին մանրացնել: Պղպեղը երկար շերտատել, բոլորը խառնել իրար, աղ, պղպեղ ցանել վրան: Չևապչիչիները շարել ափսեի մեջ, վրան սոխի օղակներ շարել, մատուցել լոլիկով աղցանի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք չևապչիչի հարավսլավական
կանաչի
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել