Ինչպես պատրաստել չևապչիչի հարավսլավական

Միսը լվանալ, աղալ, աղ, պղպեղ ցանել, լավ խառնել: Մսից վերցնել մի բուռ, պատառաքաղի պոչի վրա ծեփելով կոտլետի ձև տալ, հետո հանել զգուշությամբ: Կստացվի դատարկ միջուկով կոտլետ: Սոխն ու լոլիկը օղակ-օղակ կտրատել, սխտորն ու կանաչին մանրացնել: Պղպեղը երկար շերտատել, բոլորը խառնել իրար, աղ, պղպեղ ցանել վրան: Չևապչիչիները շարել ափսեի մեջ, վրան սոխի օղակներ շարել, մատուցել լոլիկով աղցանի հետ:

Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք չևապչիչի հարավսլավական

տավարի միս  տավարի միս - 500 գրամ

ձեթ  ձեթ - 100 գրամ

սոխ  սոխ - 2 գլուխ

լոլիկ  լոլիկ - 2 հատ

կարմիր պղպեղ  կարմիր պղպեղ - 2 հատ

սխտոր  սխտոր - 2 պճեղ

աղ  աղ

սև պղպեղ  սև պղպեղ

կանաչի  կանաչի

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել