Ինչպես պատրաստել թռչնամիս գինու մեջ
Թռչնամիսը կիսել կամ կտորների վերածել, խորը կաթսայի մեջ մի փոքր ջրով շոգեխաշել: Հետո ավելացնել կտրատած սոխ, ճզմած սխտոր, կարագ, աղ և եփել: Ավելացնել 100 մլ գինի և շարունակել եփել: Կրակից վերցնելուց 5-7 րոպե անց ավելացնել մնացած գինին, տոմատի մածուկը և մանր կտրատած անանուխի տերևները:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թռչնամիս գինու մեջ
աղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել