Ինչպես պատրաստել պիցցա սելենա
Տավարի միսը խաշել, ապա տապակել: Խմորի վրա լցնել մայոնեզ, ավելացնել պանիր և երկու րոպե դնել վառարանի մեջ, որպեսզի պանիրը մի քիչ հալի: Վառարանից հանել խմորը, ավելացնել միսը, պղպեղը, կանաչին, սոխը, վրան նորից լցնել մայոնեզ և համեմել աղով ու պղպեղով:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա Սելենա
սև պղպեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել