Ինչպես պատրաստել պիցցա սելենա

Տավարի միսը խաշել, ապա տապակել: Խմորի վրա լցնել մայոնեզ, ավելացնել պանիր և երկու րոպե դնել վառարանի մեջ, որպեսզի պանիրը մի քիչ հալի: Վառարանից հանել խմորը, ավելացնել միսը, պղպեղը, կանաչին, սոխը, վրան նորից լցնել մայոնեզ և համեմել աղով ու պղպեղով: 

Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա Սելենա

պանիր պանիր  - 200 գրամ

սոխ  սոխ - 2 գլուխ

պղպեղ  պղպեղ - 3 հատ

տավարի միս  տավարի միս - 200 գրամ

կանաչի  կանաչի

մայոնեզ  մայոնեզ - 200 գրամ

աղ  աղ

սև պղպեղ  սև պղպեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել