Ինչպես պատրաստել լոլիկով պիցցա
Խմորը հունցել, գրտնակով բացել և դնել յուղ քսած ջեռոցի տապակի վրա։ Լոլիկները կեղևազրկել, մանր կտրտել և ջրքամել, դնել խմորի վրա, ավելացնել մանր կտրտած մաղադանոսը և ռեհանը։ Աղ և պղպեղ անել, վրան բուսական յուղ լցնել։ Թխել 20-25 րոպե, 250°С ջերմաստիճանի տակ։
Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լոլիկով պիցցա
միջուկ
սև պղպեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել