Ինչպես պատրաստել լոլիկով պիցցա

Խմորը հունցել, գրտնակով բացել և դնել յուղ քսած ջեռոցի տապակի վրա։ Լոլիկները կեղևազրկել, մանր կտրտել և ջրքամել, դնել խմորի վրա, ավելացնել մանր կտրտած մաղադանոսը և ռեհանը։ Աղ և պղպեղ անել, վրան բուսական յուղ լցնել։ Թխել 20-25 րոպե, 250°С ջերմաստիճանի տակ։

Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լոլիկով պիցցա

ալյուր  ալյուր - 1 կգ

ջուր  ջուր - 600 գրամ

խմորիչ  խմորիչ - 25 գրամ

ձեթ  ձեթ - 4 ճաշի գդալ

միջուկ

լոլիկ  լոլիկ - 600 գրամ

մաղադանոս  մաղադանոս

ռեհան  ռեհան

ձեթ  ձեթ

աղ  աղ

սև պղպեղ  սև պղպեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել