Ինչպես պատրաստել կամբալա՝ տապակած նարնջով
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել: Նարնջի հյութը քամել: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը: Ավելացնել ձուկ,աղ, պղպղեղ, տապակել յուրաքանչյուր կողմից 5 րոպե: Ավելացնել հյութը, շոգեխաշել 10 րոպե:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կամբալա՝ տապակած նարնջով
ձեթ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել