Ինչպես պատրաստել լցոնված սմբուկներ

Սմբուկները բաժանում ենք 2 մասի, հանում միջուկը, համեմում ենք աղով և այդպես թողնում 15րոպե: Մանրացված սոխը լցնում ենք թավայի մեջ և տապակում: Այնուհետև ավելացնում մանրացված սունկը, սմբուկի միջուկը, աղացած միսը, համեմում աղ և պղպեղով և տապակում 20 րոպե: Սմբուկի նավակները լվանում ենք ջրով, որպեսզի ազատենք աղից, այնուհետև լցոնում ենք մսից և սնկից պատրաստված զանգվածով: Եփում ենք ջեռոցում 30 րոպե 220 աստիճանում, հետո նավակների վրա լցնում ենք քերած պանիրը և թողնում ջեռոցում 10 րոպե մինչև պանրի հալչելը:

Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լցոնված սմբուկներ

սմբուկ  սմբուկ - 2 հատ

տավարի միս  տավարի միս - 200 գրամ

սոխ  սոխ - 2 գլուխ

սունկ  սունկ - 200 գրամ

պանիր  պանիր - 50 գրամ

աղ  աղ

սև պղպեղ  սև պղպեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել