Բաղադրիչներ

1. Գազար – 3 հատ
2. Պինդ պանիր – 100 գ
3. Ընկույզ – 50 գ
4. Սխտոր – 2 պճեղ
5. Աղ, սև պղպեղ
6. Ձիթապտղի յուղ – 20 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Մաքրած գազարն անցկացնել քերիչով:

2. Պանիրն անցկացնել քերիչով կամ խորանարդաձև կտրատել:

3. Սխտորը և ընկույզը մանր կտրատել:

4. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, համեմել աղով և սև պղպեղով, լցնել ձիթայուղը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել