Բաղադրիչներ
Խմորի համար՝
1. Կեֆիր – 1 բաժակ
2. Ձու – 2 հատ
3. Ալյուր – 1.5 – 2 բաժակ
4. Բուսայուղ – 3 ճ/գ
5. Աղ – 1/2 թ/գ
Միջուկի համար՝
1. Պահածոյացված ձուկ – 1 բանկա
2. Կանաչ սոխ – 1 փունջ
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:
2. Խմորի կեսը լցնել տապակի մեջ, վրան լցնել պահածոյացված ձուկը և մանր կտրատված սոխը, այնուհետև ավելացնել մնացած խմորը:
3. Թխել 30-40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել