Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 320 գ
2. Կարագ – 175 գ
3. Շաքարի փոշի – 90 գ
4. Խտացրած կաթ – 65 գ
5. Վանիլին
6. Կոնյակ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Փափուկ կարագը հարել շաքարի փոշու և վանիլինի հետ:

2. Աստիճանաբար ավելացնել խտացրած կաթ, հարել: Վերջում լցնել կոնյակը:

3. Կաթնաշոռն անցկացնել մաղի միջով և ավելացնել պատրաստի կրեմին: Հարել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել