Բաղադրիչներ

1. Շաքարավազ – 4 ճ/գ
2. Կաթ – 2 ճ/գ
3. Կակաո – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, դնել կրակի վրա և անընդհատ խառնել: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:

2. Երբ սառչի, ջնարակը կարելի է օգտագործել նաև կրեմի պատրաստման համար՝ խառնելով առանձին հարած սպիտակուցների և դեղնուցների հետ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել