Բաղադրիչներ

1. Կաղամբ – 400 գ
2. Հավի աղացած միս
3. Գազար – 1 հատ
4. Ձիթապտղի յուղ
5. Աղ, սև պղպեղ
6. Ձու – 3 հատ
7. Բնական յոգուրտ – 6 ճ/գ
8. Ալյուր – 3 ճ/գ
9. Ցածր յուղայնությամբ պանիր – 50 գ
10. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաղամբը կտրատել, սոխը մանր կտրատել, գազարը և պանիրն անցկացնել քերիչով:

2. Սոխը, գազարը և հավի աղացած միսը խառնել կաղամբի հետ:

3. Յոգուրտը, ձուն, ալյուրը և աղը խառնել:

4. Ստացված երկու զանգվածները խառնել, լցնել յուղապատ կաղապարի մեջ և վրան պանիր շաղ տալ: Եփել 180 աստիճան ջեռոցում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել