Բաղադրիչներ

1. Հաց – 3-4 կտոր
2. Կանաչ խնձոր – 1 հատ
3. Ձիթապտուղ – 3-4 հատ
4. Պանիր – 100 գ
5. Մայոնեզ – 2-3 ճ/գ
6. Աղ, սև պղպեղ
7. Մաղադանոս
8. Կիտրոն – 1 շերտ

Պատրաստման եղանակը

1. Խնձորը և պանիրն անցկացնել քերիչով, համեմել աղով և պղպեղով, ավելացնել մայոնեզը, խառնել:

2. Աղցանը լցնել հացի կտորների վրա, զարդարել կիտրոնի շերտերով, մաղադանոսով և ձիթապտղի հատիկներով, մատուցել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել