Բաղադրիչներ

1. Բատոն – 1 հատ
2. Պանիր – 100 գ
3. Կարագ – 100 գ
4. Սխտոր- 3 պճեղ
5. Մաղադանոս – 1 փունջ

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրն անցկացնել քերիչով, ավելացնել մանրացրած սխտորը և մաղադանոսը: Ավելացնել փափուկ կարագը, խառնել:

2. Բատոնի վրա բացվածքներ անել և լցնել միջուկը:

3. Հացը փաթաթել փայլաթիթեղով և եփել 20 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում: Այնուհետև բացել փայլաթիթեղը և եփել ևս 5 րոպե:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել