Բաղադրիչներ

1. Շաքարավազ – 200 գ
2. Կարագ – 150 գ
3. Սերուցք (22-35%) – 125 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակին:

2. Հասցնել եռման, անընդհատ խառնել, մինչև շաքարավազը լուծվի և սաթի գույն ձեռք բերի:

3. Զանգվածին ավելացնել կարագը և հալեցնել:

4. Այնուհետև վերցնել կրակից և լցնել սերուցքը, անընդհատ խառնել:

5. Սոուսը սառեցնել և լցնել բանկաների մեջ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել