Բաղադրիչներ
1. Սպիտակ հաց – 12-14 կտոր
2. Ձու – 3 հատ
3. Պինդ պանիր – 50 գ
4. Թթվասեր – 3 ճ/գ
5. Յուղ՝ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
1. Քերած պանիրը, ձուն և թթվասերը լավ հարել:
2. Հացի կտորները թաթախել պանրային զանգվածի մեջ:
3. Տապակը տաքացնել, կարագը հալեցնել, դնել հացի կտորը: Պանրով հացերը տապակել երկու կողմից, մատուցել տաք վիճակում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել