Բաղադրիչներ
1. Ոլոռ – 1 բանկա (0.5 լ)
2. Ձու – 5 հատ
3. Պանիր – 150 գ
4. Սոխ – 1 հատ
5. Աղ և սև պղպեղ
6. Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
1. Ձվերը խորանարդաձև կտրատել և լցնել ոլոռի վրա:
2. Պանիրն անցկացնել քերիչով:
3. Սոխը օղակաձև կտրատել:
4. Բաղադրիչներին ավելացնել մայոնեզը, համեմել աղով և պղպեղով, խառնել և մատուցել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել