Բաղադրիչներ
1. Հավի կրծքամիս
2. Հազարի թերթիկներ
3. Լոլիկ
4. Վարունգ
5. Սոխ
6. Կանաչի
7. Լավաշ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի կրծքամիսը կտրատել, տապակել բուսայուղով:
2. Լավաշի վրա դնել հազարի թերթիկները, օղակաձև կտրատված վարունգը և լոլիկը, հավի կտորները, սոխ և կանաչի:
3. Ավելացնել սոուս (մայոնեզ, թթվասեր, սխտոր, սև պղպեղ) և ռուլետի նման փաթաթել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել