Բաղադրիչներ
1. Շամպինիոն – 500 գ
2. Պանիր – 150 գ
3. Եգիպտացորեն – 1 բանկա
4. Սոխ – 1 հատ
5. Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
1. Սոխը տապակել: Երբ սոխը ոսկեգունի, ավելացնել շամպինիոնը, տապակել 5-10 րոպե:
2. Տաք սնկին ավելացնել պանիրը:
3. Ավելացնել եգիպտացորենը և մայոնեզը:
4. Լավ խառնել և մատուցել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել