Բաղադրիչներ

1. Ձու – 3 հատ
2. Հատապտուղներ
3. Կաթ – 1 բաժակ
4. Ալյուր – 1 ճ/գ
5. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
6. Կարագ – 1 թ/գ
7. Վանիլին – 1/4 թ/գ
8. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը հարել վանիլինի և շաքարավազի հետ, համեմել աղով, լցնել կաթը և ալյուրը:

2. Ձվային զանգվածը լցնել տապակի մեջ, վրան շարել հատապտուղները, փակել կափարիչը և եփել 5-7 րոպե:

3. Տաք օմլետը դնել ափսեի մեջ, զարդարել թարմ հատապտուղներով և ընկուզեղենով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել