Բաղադրիչներ

1. Դառը շոկոլադ – 35 գ
2. Խտացրած կաթ – 120 գ
3. Կակաո – 1 ճ/գ
4. Կարագ – 15 գ
5. Սերուցք (10%) – 60 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագը և շոկոլադը հալեցնել ջրային բաղնիքի վրա:

2. Աստիճանաբար ավելացնել կակաոն, կաթսան վերցնել գոլորշու վրայից: Լավ խառնել: Լցնել մնացած կակաոն, կրկին խառնել:

3. Զանգվածին ավելացնել խտացրած կաթը: Խառնել և լցնել սերուցքի կեսը: Կրկին խառնել: Լցնել մնացած սերուցքը, խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել