Բաղադրիչներ
1. Մարգարին – 250 գ
2. Ալյուր – 2 բաժակ
3. Թթվասեր (21%) – 230 գ
4. Շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
1. Մարգարինը տրորել՝ խառնելով ալյուրի հետ: Զանգվածը փշրանքների վերածել:
2. Ավելացնել թթվասերը, խմոր հունցել: Կես ժամ պահել սառնարանում:
3. Այնուհետև խմորը մի փոքր գրտնակել, սեղանի վրա շաքարավազ շաղ տալ, խմորը կրկին գրտնակել շաքարավազի վրա, որպեսզի շաքարավազը մտնի խմորի մեջ:
4. Խմորը խորանարդաձև կտրատել, շարել յուղաթղթով պատված տապակի մեջ: Թխել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել