Բաղադրիչներ
1. Հավի կրծքամիս – 1 հատ
2. Ձու – 2 հատ
3. Լոլիկ – 1 հատ
4. Կակաչի սերմեր
5. Չորահաց
6. Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավը խաշել, սառեցնել: Ձվերը խաշել:
2. Աղցանը շերտերով հավաքել՝ յուրաքանչյուր շերտը պատելով մայոնեզով. հավի կրծքամիս, լոլիկ, ձու, չորահաց:
3. Զարդարել կակաչի սերմերով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել