Բաղադրիչներ
1. Ձու – 5 հատ
2. Ընկույզ – 200 գ
3. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
4. Մեղր – 3 ճ/գ
Կրեմի համար՝
1. Բնական յոգուրտ – 1/2 բաժակ
2. Կակաո – 1 ճ/գ
3. Մեղր
Պատրաստման եղանակը
1. Ընկույզը, ձվերը, մեղրը, փխրեցուցիչը խառնել:
2. Միկրոալիքային վառարանի կաղապարը պատել բուսայուղով:
3. Թխել մոտ 5 րոպե 900 վտ հզորությամբ կամ ջեռոցում, մինչև եփվի:
4. Թխվելուց հետո խմորը պատել կրեմով:
5. Սառեցնել 3-4 րոպե:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել