Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 1/2 հատ
2. Խոզապուխտ – 150 գ
3. Վարունգ (թթու) – 4 հատ
4. Լոլիկ – 2 հատ
5. Ձու – 2 հատ
6. Պանիր – 50 գ
7. Կանաչիներ – 20 գ
8. Թթվասեր – 4 ճ/գ
9. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամիսը խաշել, խորանարդաձև կտրատել:

2. Խոզապուխտը երկար կտրատել:

3. Խաշած ձվերն անցկացնել խոշոր քերիչով:

4. Լոլիկները և վարունգները խորանարդաձև կտրատել:

5. Պանիրն անցկացնել մանր քերիչով:

6. Կանաչիները մանր կտրատել:

7. Աղցանը համեմել աղով, ավելացնել թթվասեր, խառնել:

8. Աղցանը կարելի է հավաքել շերտերով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել