Բաղադրիչներ
1. Հավի կրծքամիս – 1/2 հատ
2. Խոզապուխտ – 150 գ
3. Վարունգ (թթու) – 4 հատ
4. Լոլիկ – 2 հատ
5. Ձու – 2 հատ
6. Պանիր – 50 գ
7. Կանաչիներ – 20 գ
8. Թթվասեր – 4 ճ/գ
9. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի կրծքամիսը խաշել, խորանարդաձև կտրատել:
2. Խոզապուխտը երկար կտրատել:
3. Խաշած ձվերն անցկացնել խոշոր քերիչով:
4. Լոլիկները և վարունգները խորանարդաձև կտրատել:
5. Պանիրն անցկացնել մանր քերիչով:
6. Կանաչիները մանր կտրատել:
7. Աղցանը համեմել աղով, ավելացնել թթվասեր, խառնել:
8. Աղցանը կարելի է հավաքել շերտերով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել