Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 3 բաժակ
2. Շաքարավազ – 3 ճ/գ
3. Մարգարին – 200 գ
4. Կաթ – 1 բաժակ
5. Խմորիչ – 30 գրամ
6. Ձու – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Մարգարինը խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել ձվերը, լավ խառնել, համեմել աղով:

2. Դրոժը թրջել տաք կաթի մեջ:

3. Կաթն ավելացնել մարգարինին, խառնել, լցնել ալյուրի վրա և խմոր հունցել:

4. Պատրաստի խմորը թողնել 15-20 րոպե, որպեսզի հասունանա:

5. Այնուհետև լցոնել ցանկացած միջուկով և թխել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել