Բաղադրիչներ
1. Գազար – 4-5 հատ
2. Ձու – 5-6 հատ
3. Սխտոր – 2-3 պճեղ
4. Թթվասեր – 1-2 ճ/գ
5. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Գազարը մաքրել և անցկացնել քերիչով:
2. Խաշած ձվերը մաքրել, անցկացնել քերիչով կամ մանր կտրատել, ավելացնել գազարին:
3. Սխտորը մաքրել, մանրացնել:
4. Աղցանին ավելացնել սխտորը, համեմել աղով, լցնել թթվասերը, խառնել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել