Բաղադրիչներ

1. Ձուկ – 1 հատ
2. Կարտոֆիլ – 3 հատ
3. Ալյուր – 3 ճ/գ
4. Ձու – 1 հատ
5. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը լվանալ, մաքրել և անցկացնել խոշոր քերիչով: Կարտոֆիլին ավելացնել ձու, ալյուր և աղ:

2. Ձկան փափկամիսը մանր կտրատել, թավալել կարտոֆիլային խյուսի մեջ և բուսայուղով տապակել երկու կողմից:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել