Բաղադրիչներ
1. Ձուկ – 1 հատ
2. Կարտոֆիլ – 3 հատ
3. Ալյուր – 3 ճ/գ
4. Ձու – 1 հատ
5. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Կարտոֆիլը լվանալ, մաքրել և անցկացնել խոշոր քերիչով: Կարտոֆիլին ավելացնել ձու, ալյուր և աղ:
2. Ձկան փափկամիսը մանր կտրատել, թավալել կարտոֆիլային խյուսի մեջ և բուսայուղով տապակել երկու կողմից:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել