Բաղադրիչներ

  1. Եփած հորթի միս – 200 գ
  2. Խաշած ձու – 3 հատ
  3. Պինդ պանիր -100 գ
  4. Ընկույզ – 80 գ
  5. Խաղող
  6. Աղ ու մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

  1. Միսը մանր թելերի վերածել կամ կտրատել: Ձուն և պանիրն անցկացնել քերիչով: Ընկույզը մանրացնել:
  2. Հորթի միսը խառնել մայոնեզի, ընկույզի, պանրի և ձվի հետ: Լցնել աղցանամանի մեջ:
  3. Աղցանը ծածկել պանրի շերտով (առանց մայոնեզի), շարել խաղողները, կրկին պանիր ցանել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել