Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

1. Փափուկ մարգարին – 150 գ
2. Թթվասեր – 230 գ
3. Ալյուր – 2 բաժակ

Կրեմի համար՝

1. Եփած խտացրած կաթ – 1 բանկա
2. Կարագ – 200 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորի համար բոլոր բաղադրիչները խառնել, խմոր հունցել:

2. Ստացված զանգվածը բաժանել 6 մասի:

3. Թխել 180-200 աստիճան ջեռոցում:

4. Կրեմի համար բոլոր բաղադրիչները հարել:

5. Տորթի սառած շերտերը պատել կրեմով, վրան շոկոլադե ջնարակ լցնել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել