Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 280 գ
2. Մեղր – 150 գ
3. Սալորաչիր – 100 գ
4. Աղ – 1 պտղունց
5. Մշկընկույզ – 1/2 թ/գ
6. Սոդա – 2 թ/գ
7. Ձու – 2 հատ
8. Կաթ – 125 գ
9. Կարագ – 60 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ալյուրը, սոդան, աղն ու մշկընկույզը մաղել:

2. Ավելացնել ձուն, կաթը, մեղրը և հալեցրած կարագը:

3. Սալորաչիրը կտրատել և ավելացնել խմորին:

4. Խմորը լավ խառնել:

5. Խմորը լցնել յուղապատ տապակի մեջ:

6. Թխել 40 րոպե, 180 C ջերմաստիճանում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել