Բաղադրիչներ

1. Ոսպ (սև) – 200 գ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Սխտոր – 3 պճեղ
4. Շաքարավազ – 2 թ/գ
5. Գազար – 2 հատ
6. Ձիթապտղի յուղ – 3 ճ/գ
7. Արգանակ – 100 մլ
8. Բալզամիկ քացախ – 45 մլ
9. Ուրց – 3-4 մասնաճյուղ
10. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Խորը տապակի մեջ տաքացնել ձիթապտղի յուղը, տապակել սոխը և սխտորը: Ավելացնել գազարը, շոգեխաշել 3 րոպե:

2. Ավելացնել ոսպը, արգանակը և շաքարավազը: Խառնել, ծածկել կափարիչով և 20-25 րոպե շոգեխաշել ցածր կրակի վրա:

3. Ավելացնել ուրցը, բալզամիկ քացախը, աղը և պղպեղը: Քաղցրաթթվաշ ոսպը պատրաստ է:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել