Բաղադրիչներ
1. Պաղպաղակ
2. Կոկոսի փաթիլներ
3. Օսլա
4. Ձվի սպիտակուց
Պատրաստման եղանակը
1. Պաղպաղակի գնդիկները թավալել նախ՝ օսլայի մեջ, այնուհետև՝ ձվի հարած սպիտակուցի, իսկ վերջում՝ կոկոսի փաթիլների մեջ:
2. Գնդիկները 15-20 րոպե դնել սառցախիկում:
3. Հանել պաղպաղակները և 30 վայրկյան տապակել մեծ քանակությամբ բուսայուղի մեջ:
4. Տապակած պաղպաղակը մատուցել տաք վիճակում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել