Բաղադրիչներ

1. Հավի միս – 1 կգ
2. Կարտոֆիլ – 800 գ
3. Սոխ – 1 գլուխ
4. Սխտոր – 2 պճեղ
5. Մայոնեզ – 150 գ
6. Թթվասեր – 150 գ
7. Աղ
8. Համեմունքներ
9. Ջուր – 1-1.5 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավը լվանալ և կտորների բաժանել:

2. Սոխը կտրատել ոչ շատ բարակ:

3. Սոուսի համար խառնել մայոնեզը և թթվասերը, ավելացնել ճզմած սխտոր, աղ և համեմունքներ:

4. Կարտոֆիլը լվանալ և կտրատել:

5. Տապակի մեջ ջուր լցնել, ավելացնել կարտոֆիլը, սոխը, համեմել աղով և դնել հավի կտորները: Վրայից լցնել սոուսը:

6. Եփել 45 րոպե, 200 С ջեռոցում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել