Բաղադրիչներ
1. Կաթ – 1 լ
2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
3. Մուգ կամ կաթնային շոկոլադ – 2 սալիկ
4. Ժելատին – 20 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Շոկոլադն անցկացնել քերիչով, խառնել շաքարավազի և կաթի հետ:
2. Զանգվածը եռացնել: Նախապես սառը կաթով թրջած ժելատինն ավելացնել կաթնային տաք զանգվածին, լուծել:
3. Լավ խառնել, լցնել կաղապարների մեջ և դնել սառցախցիկը:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել