Բաղադրիչներ
1. Շերտավոր խմոր
2. Նրբերշիկներ
3. Ձու
4. Յուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորը բացել 3-5 մմ հաստությամբ:
2. Այնուհետև խմորը բարակ շերտերի բաժանել:
3. Նրբերշիկները փաթաթել խմորի շերտերով, շարել յուղաթղթով պատված տապակի մեջ:
4. Խմորի վրա հարած ձու քսել, թխել 15-20 րոպե, 180 С ջեռոցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել