Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր
2. Նրբերշիկներ
3. Ձու
4. Յուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորը բացել 3-5 մմ հաստությամբ:

2. Այնուհետև խմորը բարակ շերտերի բաժանել:

3. Նրբերշիկները փաթաթել խմորի շերտերով, շարել յուղաթղթով պատված տապակի մեջ:

4. Խմորի վրա հարած ձու քսել, թխել 15-20 րոպե, 180 С ջեռոցում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել