Բաղադրիչներ

1. Թթու վարունգ – 2 հատ
2. Հավի կրծքամիս – 1 հատ
3. Ձու – 3 հատ
4. Սոխ – 1/2 հատ
5. Պինդ պանիր – 100 գ
6. Մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն խաշել, սառեցնել:

2. Հավը խաշել աղով համեմված ջրում, սառեցնել:

3. Ձուն, հավը, պանիրը, վարունգը, սոխը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել մայոնեզը և խառնել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել