Բաղադրիչներ

1. Կակաոյի փոշի – 3 ճ/գ
2. Մուգ շոկոլադ – 200 գ
3. Ալյուր – 170 գ
4. Փխրեցուցիչ – 1 1/2 թ/գ
5. Բուսական յուղ – 5 ճ/գ
6. Շաքարավազ – 110 գ
7. Ջուր – 230 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել չոր և հեղուկ բաղադրիչները, ապա ավելացնել 150 գրամ հալած շոկոլադ: Մնացած 50 գրամ շոկոլադը մանրացնել և ավելացնել խմորին:

2. Տապակը պատել բուսայուղով և յուղաթղթով:

3. Թխել 25 րոպե, 180 C ջերմաստիճանում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել