Բաղադրիչներ
1. Հավի միս – 300 գ
2. Սալորաչիր – 100 գ
3. Թթու վարունգ – 3 հատ
4. Խաշած ձու – 2 հատ
5. Կանաչ ոլոռ – 1 փոքր բանկա
6. Թթվասեր – 2 ճ/գ
7. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Վարունգը կեղևազրկել և հեռացնել միջուկը: Սալորաչիրը լվանալ և հեռացնել կորիզը: Վարունգը, սալորաչիրը և խաշած միսը խորանարդաձև կտրատել:
2. Միսը, վարունգը և սալորաչիրը լցնել աղցանամանի մեջ: Ավելացնել կանաչ ոլոռը, թթվասերը, համեմել աղով և պղպեղով, խառնել:
3. Զարդարել խորանարդաձև կտրատված ձվերով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել