Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 150 գ
2. Աղացած վարսակի փաթիլներ – 100 գ
3. Բանան – 1 հատ

Թավալելու համար

1. Աղացած ընկույզ
2. Կոկոսի փաթիլներ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը և կաթնաշոռը հարել բլենդերով:

2. Ավելացնել վարսակի փաթիլները, խմոր հունցել:

3. Մեկ ժամ դնել սառնարանը:

4. Գնդիկներ ձևավորել, կենտրոնում գետնանուշ դնել, թավալել աղացած ընկույզի և կոկոսի փաթիլների մեջ, շարել տապակի մեջ:

5. Թխվածքաբլիթները թխել 12-15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել