Բաղադրիչներ

1. «Սավոյարդի» թխվածքաբլիթներ
2. Սուրճ – 200 մլ
3. Կակաո

Կրեմի համար՝

1. Մասկարպոնե – 400 գ
2. Սերուցք (30-33%) – 200 մլ
3. Շաքարի փոշի

Պատրաստման եղանակը

1. Հարել սառեցված սերուցքը շաքարի փոշու հետ: Այնուհետև ավելացնել մասկարպոնեն, նրբորեն խառնել:

2. Եփել թունդ սուրճ, կարելի է ավելացնել կոնյակ կամ լիկյոր:

3. Կաղապարի մեջ շարել սավոյարդիները՝ երկու կողմից թաթախված սուրճի մեջ:

4. Այնուհետև ավելացնել կրեմի կեսը: Կրկնել շերտերի հաջորդականությունը ևս մեկ անգամ:

5. Մատուցելուց առաջ զարդարել կակաոյով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել